despre mine

Mă găsești la

alin [at] asweb.ro

Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/alinghitu/

Facebook:
https://www.facebook.com/ghitu.alin

Salut,

Numele meu este Alin Ghițu și prin intermediul acestui blog am să vă împărtășesc din interacțiunile mele cu lucrurile pe care le folosesc în viața de zi cu zi și nu numai sau cu persoanele din jurul meu. O să povestesc despre locurile pe care le vizitez și despre experiențele pe care le trăiesc. De asemenea pe acest blog o să găsiți și articole din categoria „parenting /family” inspirate din experiențele familiei Ghițu, formată din subsemnatul împreună cu soția mea Mihaela și cu fiul nostru Andrei.

Locuiesc în București și lucrez ca și consultant software / full stack web developer, mai multe poți afla pe Linkedin sau aici asweb.ro, deci pot spune că am ceva experiență când vine vorba de software, hardware și tehnologie, așa că articolele din aceste domenii nu o să lipsească de pe blog.

De ce Alin are? Ideea a pornit de la numele jocului „Simon Says„, în plus, prin compunerea celor 2 cuvinte se obține cuvântul „alinare” (so cheesy!!) și mai ales domeniul era disponibil (oh yeah!!).

De ce scriu pe acest blog? Ideea este să împărtășesc cu voi informații utile, vorba aceea „sharing is caring” și eventual să aduc puțină alinare celor mai puțin norocoși.

Vrei să dai o mână de ajutor?

  • Intră în vorbă cu bot-ul meu pe messenger, orice interacțiune mă va ajuta să îl fac mai inteligent – vezi butonul din dreapta de sub Chat Bot
  • Spune-mi dacă ai găsit ceva greșit în articolele mele ca să pot corecta
  • Folosește cu încredere butoanele de share
  • Prin blog folosesc link-uri de afiliere așa că dacă vei cumpăra ceva folosind link-urile respective voi primi în jur de 3% din valoarea cumpărăturilor

Te rog să arunci o privire și peste termenii și condițiile site-ului