termeni si conditii

Acceptul condițiilor de folosire

alin-are.ro este un blog fondat, administrat și actualizat de Ghițu Ilie-Alin.

Folosirea acestui blog, a serviciilor conținute în el, este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și deci utilizator al blog-ului alin-are.ro sunteți de acord sa respectați aceste reguli și veți fi în exclusivitate răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeți în legătura cu acesta.

Ghițu Ilie-Alin își rezerva dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite de alin-are.ro sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a blog-ului alin-are.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabila a utilizatorilor, iar întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe blog, dumneavoastră vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați. Ghițu Ilie-Alin își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale blog-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a alin-are.ro.

Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a blogului alin-are.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în Romania.

Legal

Reproducerea textelor și a imaginilor ce-mi aparțin este posibilă numai în sistem „creative commons Attribution Non-Commercially Share-alike 3.0 CC BY-NC-SA„.

Pentru utilizarea acestui blog este necesara citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune ca înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.